Kunst

Hos Glasseriet Hauge finner du alltid et variert utvalg grafikk. Trykk på bildet eller kunstnernavnet for å se presentasjon av av kunstneren samt et utvalg av hvilke bilder vi har til salgs.

 

Våre kunstnere

Inger Giskeødegård

Inger Karin Giskeødegård (1956) er billedkunstner, avistegner og illustratør. Teknikkene hun bruker er varierte: olje på lerret, tegning og maling kombinert i oljebilder, akvarell på papir, litografi og digital grafikk.

Alexander Stub

Alexander Stub (1978) jobber med linosnitt, en teknikk som er nært beslektet med tresnitt. Han henter sin inspirasjon fra naturens lys og former.

Tom Eidsvold Larsen

Tom Eidsvold Larsen (1966) er utdannet ved Kunstskolen i Oslo. Han jobber hovedsakelig med tresnitt og litografi. Sirkelen er sentral i flere av Tom Eidsvold Larsens arbeider.

Alf C. Hvaring

Alf Christian Løland Hvaring (født 1976) arbeider som maler og grafiker. Hvarings formspråk består ofte av enkle, men nøyaktige komposisjoner av øyeblikkskildringer. Han tematiserer ofte privatpersoner i flyktige dagligdagse situasjoner.

Anne K. Hagesæther

Anne Kristin Hagesæther (1968) er utdannet illustratør, men har i de senere årene arbeidet utelukkende med maleri og grafikk. Hennes formspråk er preget av abstrakte, fantasilignende landskap med hint av...

Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir er en islandsk-norsk kunstner som er bosatt i Oslo. I kunsten setter hun ord og bilde til hverdagsfølelsene, ærlig og direkte, med en liten dæsj humor.

Ørnulf Opdahl

Ørnulf Opdahl er født i 1944 i Ålesund og er bosatt på Godøya utenfor Ålesund. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo og ved Statens Kunstakademi i...

Geir Nymark

Geir Nymark er født i 1956 i Bergen, men har siden 1979 bodd og arbeidet på Voss. Mange av bildene hans er inspirert av det flotte og dramatiske landskapet som...

Rino Larsen

Rino Larsens bilder er ofte fargesterke og energiske. Temaene i hans bilder er inspirert av livsglede, kjærlighet, energi og undring.

Gro Mukta Holter

Gro Mukta Holter er født i 1976 i Bangladesh. Hun er oppvokst i Norge, og bor og arbeider i Oslo.

Turid T. Helgesen

Turid T. Helgesen er en lokal kunstner fra Ålesund. Hun er en allsidig kunstner som jobber både med etsning og oljemaleri.

Glasseriet Hauge

Kipervikgata 28
6003 Ålesund 

 

 

Åpningstider

Mandag-fredag 9-17
Lørdag 10-15

Glasseriet Hauge
Tlf: 70121066 / 47633931
hauge@glasseriet.no

Åpent mandag 9-17
Lørdager 10-15